Werkwijze:

Foto's kunnen gemaakt worden bij ons in de fotostudio bij uw thuis of bij mooi weer op een mooie locatie zoals het bos, hei, strand etc.

 

Tijdens de fotoshoot nemen we ruim de tijd voor het maken van de foto's zodat ook iedereen op zijn gemak is.

Circa 4 dagen na de fotoshoot zijn de gemaakte foto's te bekijken op een voor jou persoonlijke pagina op mijn website.

 

Hier kan je de foto's rustig bekijken om de nabestellingen te doen.

Kledingadvies:

Vaak word er gevraagd om kleding advies er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden.

 

-Bij groepen is het verstandig om het enigszins op elkaar af te stemmen. Dit zodat niet een persoon uit te toon valt door te opvallende kleding.

 

Tip: probeer drukke prints te voorkomen of hele felle kleuren.

Tip: Een fotoshoot alleen met kindereren, wit shirt met spijkerbroek.met name voor een fotoshoot in de studio geeft dit een strak resultaat.

 

-Bij zwangerschapsreportages is het belangrijk dat als je met blote buik op de foto wilt dat je geen strakke kleding draagt voordat je de fotoshoot gaat doen dit i.v.m. striemen.

 

Verder is het  belangrijk dat je de kleding aan doet waar je je prettig in voelt.

Mijn naam is Joël Vingerling en ben al ruim 13 jaar actief als fotograaf. Mijn opleiding voor vakfotograaf heb ik gevolgd aan de Fotovakschool te Apeldoorn.

 

Sinds de opening van de fotostudio in 2005 heb ik heel veel mensen mogen fotograferen van families tot portfolio werk voor modellen. Het is voor mij altijd een uitdaging om iets bijzonders te maken. Ik vind het heel belangrijk dat de foto's die ik maak veel sfeer hebben.

De verlichting in een foto is heel belangrijk en bepalend voor deze sfeer. Daarom fotografeer ik veel in de studio door de onbeperkte mogelijkheden hierin.

 

Voor meer van mijn werk kijk dan op:

 

www.joelvingerling.com

www.joelvingerling.nl